Widgetized Section

Go to Admin » Appearance » Widgets » and move Gabfire Widget: Social into that MastheadOverlay zone

Dr. Madalina Georgescu

Madalina GeorgescuMedic primar ORL, Audiologie
Șef lucrări U.M.F. “Carol Davila” București
Doctor în medicină, medic primar ORL, cu competenţă în Audiologie, Mădălina Georgescu are o experienţă de peste 10 ani în tratarea problemelor legate de sănătatea urechii, de la tulburări de auz şi de echilibru, până la protezare auditivă sau implant cohlear.

Înclinaţia deosebită către tratarea problemelor de auz ale copiilor, au determinat-o pe Mădălina Georgescu să dedice o mare parte din activitatea sa pacienţilor cu vârste mici ce aveau nevoie de o evaluare corectă a auzului, precum şi de indicaţii terapeutice adecvate. De asemenea, nedezvoltarea corectă a limbajului la copiii mici necesită o abordare complexă, ORL, audiologică, logopedică şi psihologică căreia Dr. Mădălina Georgescu i s-a dedicat în ultimii 10 ani. Mulţi copii care nu vorbesc sunt surzi, singura soluţie pentru ei fiind implantul cohlear (dispozitiv electronic costisitor – peste 20.000EURO – care se introduce chirurgical direct în urechea internă a copilului surd). Accesul la implantul cohlear este posibil din anul 2000 printr-un Program Naţional de Sănătate, iniţiat de Institutul de Fono-Audiologie şi Chirurgie Funcţională ORL din Bucureşti.
Dr. Mădălina Georgescu a fost inclusă în colectivul de implant cohlear încă de la iniţierea acestuia, fiind specializată în diagnosticarea surdităţii, precum şi în reglarea sistemelor de implant cohlear.

Mădălina Georgescu a urmat în ultimii ani peste 65 de cursuri şi workshopuri naţionale şi internaţionale în domeniul tulburarilor de auz si de echilibru şi este membru într-o serie de societăţi medicale româneşti, europene şi internaţionale precum Colegiul Medicilor din România, EFAS (European Federation of Audiology Societies), E.A.O.N.O. (European Academy of Otology&Neuro-otology), Societatea Română de ORL Pediatrie şi ISVR (The International Society for Virtual Rehabilitation).

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Poți folosi aceste etichete HTML și atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>